Premier League Nyheter

West Ham slår Burnley efter att ha gjort två mål

Vilken Film Ska Jag Se?

West Ham-anfallaren Michail Antonio har sagt att han inte kommer att ge upp sin dröm om att vinna Champions League. Efter att ha gjort två mål i en seger mot Burnley.

Hammarna gick upp till femte på tabellen, bara tre poäng efter Chelsea i den fjärde, med fyra matcher kvar under säsongen.

Chris Wood slog en straffespark som gav Burnley ledningen innan Antonio vann Vladimir Coufal 'S mock net och bidrog till Said Benrahma åtta minuter senare.

josina anderson north carolina friidrott

Antonio, som återvände fyra veckor efter att ha lidit en hamstringskada, sa: Det är otroligt. Alla vill spela i Champions League.

Jag har varit här i några år, och det har alltid varit så många säsonger att vi har kämpat för att stanna kvar i ligan, och nu har vi en chans för fyra toppspelare.

Vi kommer inte ge upp. Och vi kommer att fortsätta att slåss. Vi kommer att fortsätta att driva.

Teamchefen, West Ham David Moyes, sa: Vi vill verkligen ta ner det den sista dagen och försöka komma i hemlighet. Vi måste vinna alla fyra matcherna.

Europa kan bli en enastående framgång. Jag tror att jag skulle bli besviken om vi inte kom dit nu.

West Ham skapade gott om chanser att utöka sin ledning efter Antonios dubbel. Men Burnley kunde ha gjort 2-2 när Jay Rodriguez avfyrade ett skott på avstånd.

Burnley är nio poäng efter 16: e plats.

Benrahma imponerar när Antonio attackerar Burnley.

Spelet är välbalanserat i de tidiga stadierna. Men Woods frispark verkar driva upp West Hams uppfinningsrikedom.

Deras rygg mot rygg svar var mycket positivt. Antonios utjämnare kom 154 sekunder senare och gjorde det bra med ett otäckt inlägg från Coufal.

Försvararen har fortsatt att sätta på farliga inlägg. Samtidigt har Benrahma orsakat Matt Lowton Mardrömmar på andra sidan.

Benrahma imponerar när Antonio attackerar Burnley (Source The Guardian)

Benrahma imponerar när Antonio attackerar Burnley (Källa: The Guardian)

Benrahmas andra vackra kors av Antonios nära den individuella showen. Han kunde ha gjort mål men valde frivilligt att spela för Jesse Lingard i första halvlek. Och lägg mycket vikt på bollen.

Manuel Lanzini sken mitt på planen när Declan Rice och Mark Noble var frånvarande. Och sedan gjorde Antonio äntligen viktiga mål.

Anfallaren borde också ha haft ett Hattrick i andra halvlek. Han slog Pablo Fornals mål från sitt förlamade ben. När det av misstag föll på honom precis bakom linjen.

Vinst säkerställer att West Ham håller press på fjärde placerade Chelsea när de kämpar om en plats i Champions League-kvalet.

Burnleys spel var en kamp.

Burnleys spel var en kamp. Men Burnley spelade det seriösa spelet i första halvlek.

Burnley har nu aldrig vunnit åtta hemligamatcher. Och den längsta körningen i deras seniorflyghistoria.

hur gammal är brooks koepka golfaren

Men samtidigt som du ockuperar två platser ovanför droppzonen. De har visat vilken typ av karaktär som utan tvekan kommer att pågå den femte säsongen i aktion.

Wood tog sitt mål bra, sköt det i det nedre vänstra hörnet efter att ha vunnit en straff när han gick bakom West Hams Issa Diop.

Chris Wood (Source The Sun)

Chris Wood (Källa: The Sun)

nettovärde av Oscar de la Hoya

Han blåste över huvudet och rörde bollen framför Thomas Soucek, som slog honom.

Diop var en svag länk i West Hams försvar, och Wood hade tigget honom flera gånger. Innan Matej kollapsade Vydra nästan i utjämningen när Craig Dawson rensade linjen.

Burnley höll sig i spelet. Ben Mee blockerade strejker från styrkorna med målvakt Nick Pope som förnekade Lingard i andra halvlek.

Rodriguezs förlust av nära håll var en möjlighet de behövde ändra. Men Burnley ledde för sent för att vinna några hörnor, vilket påven kom på.

Manager Sean Dyche kastade anfallaren Ashley Barnes, återvände från skada, för fem minuter sedan. Men värdarna kunde inte skapa en tydlig chans.

I slutändan var West Hams anfallande mål under första halvåret förödande när Burnley misslyckades med att klara av Antonio närvaro inom sex meter.

”Vi är inte så långt från Europa” - säger de

Teamchefen, Burnley Sean Dyche, sa: De är en fantastisk outfit. De jagar Champions League-fotboll, och de ser ut så. De är snabba och spelar bra i förändring.

Vi gick aldrig för långt. Två mål är mjuka, särskilt det andra men mycket att njuta av. Den första är en split. Den andra är inte att läsa korset. Jag vill inte vara alltför kritisk.

Burnley Manager Sean Dyche (Source Forbes)

Burnley-manager Sean Dyche (Källa: Forbes)

Å andra sidan sa West Ham-chefen David Moyes: Laget spelade mycket bra. Vi vann 2-1, men jag kunde se att det var mycket mer än så. Vi reste vår tur till slut, men vi borde inte ha sett.

Jag skulle gärna vilja vara i Europa. Det skulle bli en fantastisk framgång. Vi är inte långt ifrån Champions League. Vi måste fortsätta att tro.

Michail Antonio från West Ham för de dämpade firandet: Jag har några mål som VAR har godkänt. Jag tänkte: ”Jag vill inte vara där när dansen inte är tillåten.”